Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2014. augusztus 21., csütörtök

Halaska-Novák Krisztina vagyok, asztrológus és életvezetési tanácsadó


A tradicionális asztrológiát nyolc éve tanulom, és három éve készítek elemzéseket a hozzám fordulóknak. Szívesen foglalkozom emberekkel, érdekelnek az emberi sorsok és figyelemmel hallgatom meg az élettörténeteiket, hogy legjobb tudásom szerint kínáljak megoldást nehézségeikre, problémáikra az asztrológia évezredes eszközeivel.




Az asztrológia egy olyan tudás, amely nemcsak közelebb visz önmagunkhoz – mivel önismeretről van szó – hanem gyakorlatot ad az életünkben felmerülő kihívások és alapvető kérdések megválaszolására.



Az asztrológia története visszavezethető egészen Mezopotámiáig (Kr. e. 8. sz.), illetve a babilóniai (Kr. e. 5. sz.) papsághoz kötődik. Az asszírok égetett agyagtábláin (Kr. e. 669-626) az ékírásos szövegek egy hatoda asztrológiai tárgyú.

Minden ősi kultúra foglalkozott az asztrológiával, amely egészen a XVIII. századig teljesen összefonódott az asztronómiával, vagyis a csillagászattal. Az égi megfigyeléseket arra használták, hogy jobban megismerjék és megértsék az élet törvényszerűségeit. A bolygók az égen, szimbólumok, az élet építőkövei, amelyeket Jung archetípusoknak nevezett. Az asztrológia azt feltételezi, hogy egy ember csak abban az időpillanatban születhet meg, amiben a bolygók konstellációja megfelel lényének és életfeladatának. Ez a radix horoszkóp. A horoszkóp látószöge megfelel az ember látószögének, szemléletének. Tükröt tart elénk, megmutatja igazi értékeinket, adottságainkat, feladatunkat és sorsunk fő irányvonalait. A horoszkóp elemeinek vizsgálatakor szükséges az analógikus gondolkodás, mely által észrevehetjük azokat a rejtett mozgatórugókat, amelyek egy-egy életeseményt előkészítenek. E hatások ismeretében biztosabban, tudatosabban járhatjuk az utunkat.

Az asztrológiai elemzések kiegészítéseként vagy önálló elemzési módszerként használom a Tarot kártyát. A Tarot önálló rendszer, az ősi tanítás megtestesítője, amely a szimbólumok nyelvét használja. Képei felfoghatók az emberi lélek fejlődési fokaiként. Az önismeret eszköze; ha megértjük a lapok jelentését, az lehetőséget ad arra, hogy jelenlegi helyzetünkben/krízisünkben mélyebbre tekintsünk, és egyúttal segíti, mutatja a további tájékozódási pontokat.


Fordulj hozzám bizalommal, ha keresed a választ arra, hogy:

- mi az életfeladatod,
- milyen pályát, illetve hivatást válassz,
- milyen pár illik hozzád,
-optimális idő kiválasztása házasság, gyerekvállalás, válás, műtét, cégalapítás, munkahelyváltás, költözés esetén,
- utazz-e külföldre,
- önálló vagy társas vállalkozásba fogj-e. 
Az elemzés 90 perces beszélgetés keretében történik.
Díja: 5900 Ft. Zafír Kártyával rendelkezők részére 10% engedmény, azaz 5300 Ft.
Bejelentkezéskor egy adatlapot szükséges kitölteni, melyet itt lehet letölteni: www.asztrotanacs.hu/Letölthető adatlap fül 


Szeretettel várlak: 
Halaska Novák Krisztina
Időpont egyeztetés: 06 30 914 8179

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése