Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. február 27., szerda

Havasi Katalin


Regisztrált hipnoterapeuta Cht, mester hipnotizőr
USUI Shiki Ryoho Reiki Mester-Tanár

Kommunikációból diplomáztam, és 20 évet dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál; ebből 10 évet felsővezetőként, humán erőforrás területen. 

Munkám mellett hosszú éveken át képeztem magam különböző iskolákban a  természetgyógyászat és lelki gyógyítás terén, így ismerkedtem meg a tudatalatti működésével foglalkozó technikákkal, és a hipnózissal.

Tanácsadói munkámat Reiki tanárként kezdtem több mint 5 éve. Ezt a személyiségfejlesztő-, és öngyógyító módszert azóta is lelkesen tanítom, így a saját jó tapasztalatimon kívül a tanítványaim sikerein keresztül még több eredményét láthatom a Reikinek. Súlyos testi betegségek esetén egyéni tanfolyamot is vállalok, amikor az általános tudnivalókon kívül célirányosan azzal foglalkozunk, hogy az adott egészségügyi probléma kezelésére hogyan használhatjuk a Reikit.

Bár sokan akkor ismerkednek meg ezzel a módszerrel, amikor valamilyen betegségüktől való szabaduláshoz keresnek kiegészítő terápiát, mégis ajánlom a Reikit mindenkinek, aki egyszerűen egy harmonikus, kiegyensúlyozott testi-lelki harmóniát keres, és az önismeretben szeretne fejlődni. Nagyszerű példák vannak arra, hogy hogyan változtatja meg életét valaki néhány hónap alatt, miután részt vett egy Reiki tanfolyamon.

A Reiki oktatás mellett időközben okleveles Reinkarnációs terapeuta lettem, majd diplomát szereztem hipnoterápiából, és nemzetközi jogosultságokkal rendelkező regisztrált hipnoterapeuta (Cht) vagyok. Célirányos módszerként ezt ajánlom mindenkinek, aki minél és gyorsabban és hatékonyabban szeretne megszabadulni adott problémájától.

Testi-lelki harmóniád elérése érdekében bármely témakörben szívesen segítek, a teljesség igénye nélkül, pl.

ü  párkapcsolati problémák vagy párkapcsolat hiánya,
ü  szülő-gyerek kapcsolatok helyreállítása,
ü  konfliktus kezelés,
ü  dohányzás leszoktatás,
ü  alvászavar,
ü  fóbiák kezelése,
ü  tanulászavar,
ü  gyász, egyéb elengedési problémák kezelése,
ü  önismeret fejlesztése,
ü  illetve bármely testi betegség kezelése,

csak, hogy a legáltalánosabbakat soroljam.

Csodálatos élmény hipnózisban megélni, hogy az okos, mindent megmagyarázó elme elszunnyad, és az ily módon hangosabbá váló tudatalattiban megtaláljuk az adott probléma okát. Az alap probléma felismerésekor oldjuk azt, és a sikeres hipnoterápia eredményeként úgy eltűnik, mintha sosem lett volna. 

Árak:
·         Egy terápiás alkalom 90 perc, díja 12 000 Ft.
·         Reiki 1 tanfolyam (2 nap): 15 000 Ft.
·         Reiki 2 tanfolyam (1 nap, plusz 1 nap gyakorlás opcionálisan): 25 000 Ft.
·         Reiki klub: 900 Ft (2 havonta szombatonként 10-14 óráig)

Zafír kártyával rendelkezőknek az általam végzett szolgáltatásokból 15% kedvezményt biztosítok.

Elérhetőségeim:
30 235 6070
Helyszín: Bp. Ráday utca 37. 3. emelet

(Reiki csoportokat szívesen tartok más helyszínen is, igény szerint természetesen Gödöllőn a REGINA Nőházban is)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése