Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2012. november 30., péntek

Csudadió Kft.



A Csudadió Kft. 2011-ben internetes webáruházként alakult, elsősorban a mosódió, így ezzel együtt az öko tisztítószerek népszerűsítésére. Mára igen széles palettával rendelkezünk a mosás, takarítás területén, szem előtt tartva, hogy főleg magyar gyártók termékeit árusítsuk az ár-érték arány figyelembevételével. Mind a honlapon, mind a blogon hasznos haszontalanságokat lehet olvasni a termékekről, használatukról és egyéb csuda dolgokról.
2012-ben saját készítésű kézműves Csudaszappanjainkkal a természetes tisztálkodás és ápolás mezejére léptünk, amely magával hozta a Kencekeverde létrejöttét, ahol különböző natúrkozmetikumokat készíthet minden kedves Érdeklődő. Kis létszámban, szakkör jellegű foglalkozás keretében kevergetünk, és lehetőséget adunk arra is, hogy bárki a későbbiek folyamán is elkészítse a kencéit a műhelyben, illetve, hogy az alapanyagokhoz egy helyen hozzájusson.
Termékeink a városközpontban megtekinthetőek, megszaglászhatóak és átvehetőek.
Kedvezmények:
5 % kedvezmény az öko mosó- és tisztítószerek árából
10 % kedvezmény a Csudaszappanok és a Kencekeverdés foglalkozások árából.




Elérhetőségek:

Cserneticsné Tölgyesi Ildikó
06-30-460-1025
csudadio.postr.hu
Facebook: Csudadió Kft.
2100 Gödöllő, Szabadság út 5-7. FÉSZEK Családi Üzletház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése